Test Center Energy (CTE)

Martorell, Barcelona

A.ERRO Y EGUI para el (CTE) de SEAT S.A.

Proyecto de Rotulación Exterior de las instalaciones del TEST CENTER ENERGY (TCE) de SEAT S.A.

El nuevo centro de investigación y desarrollo de baterías para coches eléctricos e híbridos enchufables en el que la compañía ha invertido más de 7 millones de euros.

Test Center Energy TCE, Soluciones Imagen Corporativa Essa Punt

Las nuevas instalaciones situadas en el centro técnico de la automovilística en Martorell, se utilizan para desarrollar y realizar ensayos de rendimiento en sistemas de energía para vehículos eléctricos e híbridos de CUPRA, SEAT y SEAT MÓ, así como de otras marcas del Grupo Volkswagen.

TCE Test Center Energy Proyecto ESSA PUNT

​​Projecte de Retolació Exterior de les instal·lacions del TEST CENTER ENERGY (TCE) de SEAT S.A, hem realitzat la fabricació i muntatge de lletres corpòries de grans dimensions encàrrec de diverses constructores entre les quals es troba la Constructora A. Erro i Egui.

L’objectiu del rètol de lletres corpòries és transmetre la imatge d’avantguarda del SEAT TCE. A ESSA PUNT, hem assessorat tècnicament al client buscant la millor solució que encaix amb la seva visió del projecte, seguint la guia d’estils facilitada, hem triat els materials més adequats als requisits del projecte, per a una òptima fabricació i resultat.

Les lletres corpòries del TCE Testing Center Energy s’han fabricat en alumini lacat amb colors corporatius i il·luminació indirecta.

D’altra banda, les lletres corpòries de les marques SEAT S.A. i CUPRA, s’han fabricat en metacrilat Black&White amb il·luminació frontal Led. En aquest cas l’elecció del metacrilat Black&White és clau, a causa de les seves característiques de canvi de color quan es retroil·lumina.

Un dels requisits del client era que el logotip de totes dues marques, es veiés de color negre durant dia i blanc de nit, per a aconseguir el màxim impacte i visibilitat.

Els nostres tècnics de muntatge es van encarregar d‘instal·lar els rètols amb els mitjans elevadors necessaris en diverses fases. Per a una instal·lació d’aquestes característiques, es requereix personal especialitzat i qualificat amb experiència en treballs d’altura, disposar de la formació requerida i per descomptat seguint totes les mesures de seguretat requerides.

En ESSA PUNT estem molt orgullosos de poder col·laborar amb SEAT S.A. en el DESENVOLUPAMENT I EXECUCIÓ de la retolació d’aquestes instal·lacions, enfocades a potenciar l’ús d’energies més netes al parc automobilístic.

¿Tienes un proyecto?

Comparteix-lo amb nosaltres i els nostres assessors es posaran en contacte amb tu.

Pin It on Pinterest

¡Comparte!