Museu Gösta

rotulación museo gosta

El pavelló Gösta, inaugurat al 2014, pertany al complex museístic Serlachius a Mänttä (Finlàndia), dedicat a l’art contemporani. El nou edifici, que comprèn un àrea de 3500m2, va ser creat per donar cabuda a la creixent col·lecció de peces d’art, així com per acollir les exposicions itinerants.

L’estudi de disseny Petit Comitè va confiar amb ESSA PUNT per materialitzar el projecte de retolació i senyalització del nou pavelló Gösta.

Per a les tipografies, signes i fletxes en volum que sobresurten de les parets blanques i negres vam fabricar lletres corpòries en làser, compaginant conjunts de metacrilat, alumini lacat i llautó en dos acabats: or vell i blanc o negre, en funció de la seva ubicació.

Servei de retolació
rotulacion
CLIENT

Petit Comité per a Serlachius A Mänttä - Museu Gösta

ENCÀRREC

Retolació exterior i senyalització dels espais interiors

CATEGORIA

Retolació

Categoria
Retolació

Subscriu-te al nostre newsletter

Sí, accepto la política de privacitat | Responsable: ESSA PUNT, S.A. més info. | Finalitat: Enviament d’informació sol·licitada, butlletins de notícies i altres ofertes, gestió de subscripcions al blog més info. | Legitimació: Consentiment de l’interessat més info. | Emmagatzematge: Base de dades allotjada a Mailchimp, rebrà les dades per gestionar les subscripcions. | Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets detallats a la informació addicional més info.